fbpx
Lehtori Virtasen pipokauppa, logo

Lehtori Virtasen tarina

Alkoi vuonna 2010, kun siirryin tutkimuksen maailmasta korkeakoulutuksen puolelle. Ensin bioanalytiikan lehtoriksi ja tutkintovastaavaksi, opettamaan kudos-ja soluoppia ja niiden laboratoriotekniikoita bionalyytikko-opiskelijoille. Opetuksen digitalisaatio ja halu korkeakouluopetuksen uudistamiseen on vienyt digipedagogiikan ja soveltavan teknologian pariin, oppimisympäristöjen kehittäjäksi, tutkijaksi ja uudistajaksi. Samalla on  syntynyt lukematon määrä julkaisuja ja Lehtori Virtasen kansallisesti tunnettu brändi.

Opetustyö ja sen kehittäminen ovat aina olleet hyvin mieluisia.  Histologian laboratoriotyön opetustyön ”sivutuotteena” on syntynyt paljon kaunista materiaalia, joita on käytetty kaikkien tuotteiden perustana. Käytetty kudos ei ole humaaniperäistä, vaan ”ylijäämää” tuotantoeläimistä.

Yrityksen tarina

Tuoteportfolion synnyttämiseen on histologisen laboratoriotyön osaamisen lisäksi tarvittu aimo annos kiinnostusta teknologiaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Kiinnostus käsityöhön, visuaaliseen kauneuteen, digitalisaatioon ja yrittäjyyteen yhdistyvät täydellisesti ”pipokaupan” kokonaisuudessa.

On pitänyt opetella paljon uutta, digitaalisesti transformoitua. Opetella kuosisuunnittelua, kuvankäsittelyä, kotisivujen – ja verkkokaupan luomista. Samaan aikaan ommella ja perehtyä yrityksen pyörittämisen ajankohtaisiin asioihin, keskittyä sosiaalisen median näkyvyyteen ja mainostaa ja markkinoida digitaalisissa kanavissa.

Edellinen kierrokseni yrittäjänä sijoittuu viime vuosituhannen loppupuolelle, jolloin ei ollut verkkokauppaa, ei pakettiautomaatteja, ei printattuja kuvatuotteita. Ei ollut muuten tietokonettakaan, ei varastonhallintaohjelmaa, sähköpostilistoista, digitaalisesta markkinoinnista puhumattakaan.

"Hienointa tässä(kin) projektissa on se, että joka päivä saa oppia uutta. Digitaalisen transformaation yksi kantavista ajatuksista on elinikäisen oppimisen oivaltaminen. Sen sanoisin myös olevan hallussa."

Yrityksen tiedot

T:mi Lehtori Virtasen Pipokauppa

Y-tunnus 2293858-5 

ALV-tunnus FI22938585

Mari Virtanen

mari@lehtorivirtanen.fi

puh. +358 (0) 406705156 (arkisin klo 8-17)

Tilausten toimitus, peruminen tai palautus

Tilausten toimitusaika on 2-5 työpäivää tilauksesta, mikäli tuotetta on varastolla. Tuotteen päästessä loppumaan, jälkitoimitus voi kestää 1-2 viikkoa. Tilaukset toimitetaan kirjeinä tai paketteina, kiinteällä toimitusmaksulla 5,90€. Paketin saapumisesta, valitsemaasi Postin toimipisteeseen, saat ilmoituksen tekstiviestinä.

Asiakkaalla on 14 vrk palautusoikeus käyttämättömiin & myyntikelpoisiin tuotteisiin. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautuvat maksussa käytetylle maksutavalle 8-14 vrk kuluessa. Omilla logoilla tai teksteillä varustetuilla tuotteilla tai hygieniasyistä erityisillä tuotteilla (kuten esim. kasvomaskit) ei ole palautusoikeutta. Noutamatta jääneistä postipaketeista perimme palautuskuluja 14 €.

Tuotepalautusten tai reklamaatioiden osalta ole aina yhteydessä Lehtori Virtaseen!! (mari@lehtorivirtanen.fi)

Asiakastietojen käsittely/ tietosuojaseloste

Lehtori Virtasen ”pipokauppa” (Tmi Stuubi) on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden omien tietojen käsittelyyn Oma tili-sivulla. Keräämämme tiedot jakautuvat asiakkaan kirjaamiin tietoihin, palveluiden käyttöön liittyviin ja niistä johdettuihin tietoihin. Näitä tietoja hyödynnetään hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen, helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen, markkinoinnin kohdentamiseen ja parantamiseen sekä verkkokaupan kehittämiseen. Lisätietoja rekisterinpitäjästä voit katsoa Tietosuojaseloste-sivulta.